Serin

Dreams - Enschede

Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature

Plaatsingsdatum 04-08-2016 Functiecategorie Horeca / Toerisme / Recreatie
Standplaats Enschede Niveau Entry level/Graduate
Opleidingsniveau MBO Dienstverband Duaal (werken/leren)
Uren 24 - 40 Salaris -
Leerwerktraject tot professioneel kok of gastheer/gastvrouw (WAJong/Participatiedoelgroep) – regio Twente!
Word leerling bij Bistro Dreams! Volg een opleiding tot Horeca-Professional. Ontvang persoonlijke begeleiding en ondersteuning gedurende de opleiding. Sluit je opleiding af met een diploma op zak (MBO niveau 1/2) en blaas je toekomst nieuw leven in!

Van Wajong tot professioneel kok of gastheer/gastvrouw!
Word leerling bij Bistro Dreams! Volg een opleiding tot Horeca-Professional. Ontvang persoonlijke begeleiding en ondersteuning gedurende de opleiding. Sluit je opleiding af met een KAS of BAS diploma (MBO niveau 1/2) en blaas je toekomst nieuw leven in!

Wie zijn wij?
Bistro Dreams combineert lekker eten, gastvrijheid en gezelligheid met het opleiden van jongeren tot kok of gastheer/gastvrouw. Bistro Dreams geeft jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt een nieuwe kans.
Je krijgt theorie- en praktijklessen en wordt begeleid gedurende de gehele opleiding. De praktijk zal plaatsvinden in Bistro Dreams of in één van de partnerrestaurants. Als je de eenjarige opleiding succesvol hebt afgerond ontvang je het branchediploma KAS of BAS (SVH), (Keukenassistent of Bedieningsassistent) niveau 1 of Basis kok of Gastheer/- vrouw niveau 2.
Bennu Serin zal je gedurende en na het opleidingstraject begeleiden en ondersteunen en je helpen bij het vinden van een passende vervolgopleiding en/of (betaalde) werkplek.

Een week bij ‘Bistro Dreams’
Een week bij Bistro Dreams bestaat uit 5 dagen, waarvan vier praktijk- en één lesdagen. De lesdagen zijn opgesplitst in een halve dag keukentechniek en halve dag Nederlands, Engels, rekenen, Leren Loopbaan en Burgerschap (LLB) en huiswerkbegeleiding. De richtlijn voor een werkdag komt uit op ongeveer 8 uur, maar houdt er rekening mee dat horecadagen geen standaarden kennen.

Wat verwachten wij van jou?
Wij investeren veel tijd en energie in onze leerlingen en zullen er alles aan doen om jou te laten slagen voor dit felbegeerde diploma. Wat wij van jou verwachten is dan ook een gemotiveerde houding en 100% inzet! Gedurende de opleiding is het voor ons erg belangrijk dat je je flexibel op kunt stellen en over een flinke dosis stressbestendigheid beschikt. De horeca betekent vaak lange(re) dagen werken waarbij geen dag hetzelfde is. Ook is het belangrijk dat je er rekening mee houdt dat je niet alleen, maar in een team werkt. Goed samenwerken is heel belangrijk.

Wat zijn de voordelen?
Een van de grote voordelen is dat de opleiding volledig gefinancierd wordt, waardoor jij dus niets hoeft te betalen. Na toestemming van UWV of Gemeente.
De opleiding zal plaats vinden in een uitdagende en spannende omgeving, namelijk een echt restaurant! Bij Bistro Dreams of in één van de partnerrestaurants.
Je doet praktijkervaring op, maar je krijgt ook les in o.a. de vakken Nederlands, Engels en Rekenen en niet te vergeten de theorie behorend bij jouw beroepspraktijk.
Gedurende het opleidingstraject wordt je persoonlijk begeleid.
Het streven van Bennu Serin is om iedereen de opleiding met een diploma af te laten ronden en zo een kans te bieden op een mooie toekomst in de restaurantwereld.

Ben jij wie wij zoeken?
Bennu Serin is op zoek naar gemotiveerde jongeren uit de regio Twente, die klaar zijn voor een nieuwe uitdaging. Jongeren die leergierig zijn en graag werken aan een mooie toekomst in de restaurantwereld. Heb jij door persoonlijke of familiaire problemen je opleiding niet afgemaakt? Speelt er iets anders waardoor jij geen opleiding of werk hebt en ontvang jij een Wajong-uitkering of behoor je tot de doelgroep vanuit de Participatiewet? Dan kan Bennu Serin iets voor je betekenen!

Hoe kun jij je opgeven?
Denk je dat jij diegene bent waar wij naar op zoek zijn?
Zie je het helemaal zitten om deel uit te maken van het nieuwe team van Bistro Dreams?
Schrijf je dan snel in op www.serin.nl.
Na de selectierondes zal er een groep jongeren overblijven die bij Bistro Dreams aan de slag mogen. Dream it, Wish it, Do it.

Wij hopen je te zien!

Contactgegevens
Marian Bos
06-27044575
m.bos@serin.nl
www.serin.nl

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Horeca / Toerisme / Recreatie
Branch(es) Horeca / Recreatie / Reizen
Provincie(s) Overijssel
Trefwoorden Horeca opleiding Wajong leerwerk participatie

Contactgegevens

Contactpersoon Marian Bos

Vestigingsplaats

Solliciteer